Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi´nden Muhtarlara kahvaltı

Bandırma Belediyesi´nden Muhtarlara kahvaltı

19 Ekim ?Muhtarlar Günü? dolayısıyla Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarına bir kahvaltı verdi. Kahvaltıya belediye meclis üyeleri de katıldı.

19 Ekim ?Muhtarlar Günü? dolayısıyla Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarına bir kahvaltı verdi. Kahvaltıya belediye meclis üyeleri de katıldı.
?Çamlık Kafe?deki kahvaltıya merkez ilçe ve kırsal mahallelerin muhtarları katıldı.
Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu´nun mazereti nedeniyle katılmadığı kahvaltıda ilk konuşmayı yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık, ?Bu kahvaltıda bizleri bir araya getiren Bandırma Belediye Başkanımız, bizlere verdiği değeri gösterdi. Bugüne kadar belediye yönetimlerinden hep destek gördük. Bu desteğin bundan sonra da süreceğinden şüphemiz yok. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz? dedi.
Belediye Başkanı Tolga Tosun, ?Belediyecilikte imkanlar kısıtlı, ihtiyaçlar sonsuz? değerlendirmesinin ardından şunları söyledi:
?Siz muhtarları bizim mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Bizleri, daire müdürlerimizi, başkan yardımcılarını hizmet için her zaman sıkıştırın, yönlendirin. Muhtarlar olarak belediyemize verdiğiniz destekten çok memnunuz. Bizler, ortak akılla çalışıyoruz. Her zaman arkanızdayız? dedi.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, muhtarların, demokrasinin en önemli kurumları arasında yer aldığını vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
?4 yıldır sürdürdüğüm görevim sırasında muhtarlarımızdan çok ciddi destek gördüm. Bu destek, Bandırma´ya, belediyemize, devletimize verildi. Muhtarlar olarak güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Bugünlerde, Covid-19´da artışlar görülüyor ve sıkıntılı günler yaşıyoruz. Salgınla mücadelede önemli mesafe almamıza rağmen kökünü kurutamadık. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız. Özellikle de pazarlarda salgının yayılması çok daha kolay oluyor. Çünkü giriş-çıkışlar fazla. Bu konuda muhtarlarımızın da vatandaşları uyararak bizlere destek vermelerini bekliyoruz. Hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum.?
Belediye Başkanı Tolga Tosun, günün anısına muhtarlara hediye paketleri verdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli