Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Belediyesi´nin karla mücadelesi sürüyor

Bandırma Belediyesi´nin karla mücadelesi sürüyor

Bandırma Belediyesi karla mücadele ekipleri hafta sonunda yoğun mesai harcadı. Özellikle Bandırma´da çevre ve kırsal mahallelerde yoğun bir şekilde hissedilen kar yağışında 2 gün boyunca aralıksız çalışan ekipler, ana caddelerde kar küreme ve buzlanmaya k

Bandırma Belediyesi karla mücadele ekipleri hafta sonunda yoğun mesai harcadı. Özellikle Bandırma´da çevre ve kırsal mahallelerde yoğun bir şekilde hissedilen kar yağışında 2 gün boyunca aralıksız çalışan ekipler, ana caddelerde kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını eksiksiz yerine getirdi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan hayvan çiftliklerinin yolları, belediye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla açılırken, Edincik Merasında yer alan 600 küçük baş hayvanın yer aldığı 3 adet koyun sayası ve bağlantı yolları, belediye karla mücadele ekiplerinin çalışmalarıyla açıldı. Ekipler ayrıca zorlu hava koşullarında yolda kalan araçlara destek verdi. Çalışmaları yerinde takip eden Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ?Merkez ve kırsal mahallelerimizde büyük özveri ile çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Süreç tamamlanana kadar ekiplerimiz vatandaşlarımızın yardımlarına koşmaya hazır olacaklar.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu