Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesinin şantiyesi göz kamaştırıyor

Bandırma Belediyesinin şantiyesi göz kamaştırıyor

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediyenen araç filosuna dahil edilen yeni araçların tanıtımının ardından belediye şantiyesinde yapılan çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediyenen araç filosuna dahil edilen yeni araçların tanıtımının ardından belediye şantiyesinde yapılan çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.
İncelemeler sırasında özellikle güneş enerjisiyle çalışan solar banklar ilgi odağı olurken belediye şantiyesinde üretilen çok sayıda bank ilerleyen dönemlerde halkımızın yoğun bir şekilde yer aldığı sosyal alanlara yerleştirilerek hizmete alınacak. Bilindiği gibi solar banklar, halkımıza açık alanlarda akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarını şarj etme imkânı sunuyor.
Güneş Enerjili Solar Bankların yanında kentimizin muhtelif yerlerinde kullanılan farklı ebatlarda portatif çöp kutuları, şişe şeklinde geri dönüşüm kutuları, ahşap çiçeklikler, piknik masaları, oturma grupları, kamelyalar, standart banklar, spor aletleri, vb. ürünlerin üretimi belediye şantiyesinde gerçekleştiriliyor.
Güzel havalarda halkımızın aileleriyle birlikte vakit geçirdiği, yürüyüş yaptığı sahil bandı ve benzeri sosyal alanlarda kullanılmak ve kent estetiğine katkı sunmak amacıyla üretimi gerçekleştirilen bu ürün gurupları Destek Hizmetleri ekipleri tarafından yapımı tamamlanarak hazır hale getiriliyor ve halkın hizmetine sunuluyor. Ayrıca zamanla eskiyen çok sayıda çöp konteynırları da belediye şantiyesinde bakım ve tamir çalışmalarıyla tekrar kullanılır hale getiriliyor.
İncelemeler sırasında çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mirza, ?Belediyemizin imkanlarını daha verimli ve etkin bir şekilde kullanmak amacıyla belediyemize ait olan şantiyemizde ekiplerimiz birçok alanda üretim gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Özellikle kent estetiğine büyük katkı sunduğuna inandığımız birçok ürün grubu yine şantiyemizdeki ustalarımız tarafından üretiliyor. Farklı ebatlarda portatif çöp kutuları, ahşap çiçeklikler, piknik masaları, oturma grupları, kamelyalar, standart banklar, spor aletleri, vb. ürünlerin üretimi belediye şantiyesinde gerçekleştiriliyor. Bunların içinde son dönemde güneş enerjisi ile çalışan solar banklar ilgi uyandırıyor. Ekiplerimiz bu tür bankların çok sayıda üretimini gerçekleştiriyor. İlerleyen dönemlerde halkımızın yoğun şekilde vakit geçirdiği noktalara bu banklarımızı yerleştireceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false