Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BANDIRMA ÇINARLI DOĞUŞ DESTEK BEKLİYOR

BANDIRMA ÇINARLI DOĞUŞ DESTEK BEKLİYOR

Bir zamanların Amatör futbol liglerinin efsane takımlarından biri olan Bandırma Çınarlı Doğuş yeniden yapılanmaya gidiyor.

Bir zamanların Amatör futbol liglerinin efsane takımlarından biri olan Bandırma Çınarlı Doğuş yeniden yapılanmaya gidiyor. Mahalle gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak durması için yeniden kurulan Yeni Çınarlı Doğuş Başkanı Yaşar Aydır gazetemize açıklamalar da bulundu.
Aydır, ?Eski kulübü tekrardan canlandırdık. Canlandırmamızın sebebi mahallemizin gençlerini tekrar futbola kazandırmak uyuşturucudan vazgeçirmek en büyük amacımız bu.Bandırma da daha eski kulüplerimizde vardı. 17 Eylül vardı Paşabayır vardı. Çok yetenekli çocuklarımız var. Bizde bunları değerlendirmek için bu kulübü tekrardan aktif hale getirdik. Kaymakamımız Tuncay Sonel sağolsun gitmeden bize bir yardımda bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur oda sağolsun her türlü yardımı esirgemiyor ve halada yardımlarını sürdürüyor. Bandırma Belediye Başkanımız Dursun Mirza´ya da teşekkür ediyoruz fakat kendisine dargınız. Neden dargınız. Bazı arkadaşlar gidip kendisine yalan yanlış şeyler anlatıyorlar kendisi de inanıyor. Biz kendisinde yardımlarını desteklerini bekliyoruz. Biz para yardımı kesinlikle istemiyoruz. Çocuklarımızın spor yaparken ihtiyaç duyacağı araç gereçler konusunda yardım istiyoruz. Çocuklarımıza ayakkabıdır, eşofmandır, toptur bu yardımları bekliyoruz. Biz artık mahallemizin kötü hadiselerle anılmasını istemiyoruz. Bütün çabamız bunun içindir.? dedi.
Yeni Çınarlı Doğuş Spor kulübü 2.Amatör Kümede mücadele edecek.
B. İLK HABER



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli