Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırma Cumhuriyet Meydanı´na kamyon girişi yasaklandı

Bandırma Cumhuriyet Meydanı´na kamyon girişi yasaklandı

Türkiye´nin en büyük meydanlarından biri kabul edilen Bandırma İlçesi´ndeki Cumhuriyet Meydanı, zaman içinde üzerinde her gün gelişigüzel dolaşan kamyon ve kamyonetlerin meydan zeminindeki granit parke taşlarına hasar vermeleri nedeniyle girişleri yasakla

Türkiye´nin en büyük meydanlarından biri kabul edilen Bandırma İlçesi´ndeki Cumhuriyet Meydanı, zaman içinde üzerinde her gün gelişigüzel dolaşan kamyon ve kamyonetlerin meydan zeminindeki granit parke taşlarına hasar vermeleri nedeniyle girişleri yasaklandı.
Geniş bir alanda yüzden fazla granit parke taşının hasar görmesi nedeniyle 10 günden beri onarım çalışmaları devam etmesine rağmen bazı kamyonların, onarılan taşların üzerinde dolaşmaya ve hasar vermeye devam etmeleri nedeniyle Cumhuriyet Meydanı´ndaki işyerlerine servis yapacak kamyon ve kamyonetler için yasak getirildi.
Sahildeki eski ortaokul yanından girecek kamyonlar servis edecekleri eşyaları bu noktadan el araçlarıyla gerçekleştirecekler. Sevgi yolunda granit parke taşı olmadığı için bu noktaya girilebilecek.
Meydanda hasar gören parke taşlarının onarımı, hasarın çok geniş bir alanda meydana gelmesi nedeniyle onarım işinin ne zaman biteceği belirsizliğini korurken, bu nedenle granit parkelere yeniden hasar meydana gelmemesi için yasağın 2-3 gün değil de sürekli olması isteniyor. Haber: Erdem Özcan
Haber : Erdem Özcan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı