Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Devlet Hastanesi ödüle doymuyor

Bandırma Devlet Hastanesi ödüle doymuyor

Balıkesir Valisi Yardımcısı Nusret Şahin tarafından Bandırma Devlet Hastanesi´ne organ bağışı ve nakli başarı ödülü verildi.

Bandırma Devlet Hastanesi ?organ nakli´ konusunda göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen törende plaket ile ödüllendirildi.
Organ nakil koordinatör Hemşiresi Selda Aslantaş ile birlikte törene katılan Başhekim Uz. Dr. Muzaffer Şenveli, Bandırma Devlet Hastanesi adına ödülü Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin´in elinden aldı.
Şenveli yaptığı açıklamada: ?Hastane olarak organ nakline en çok değer veren hastanelerin başında gelmekteyiz. Ayrıca donör bulma ve organ nakli alanında ülke genelinde adını duyuran hastanemiz 2014 ve 2015 yıllarında gerçekleştirilen organ nakilleri ile çok sayıda hastaya umut olmuştur. Arkadaşlarımızın organ bağışı konusundaki farkındalığı arttırmak için yaptıkları eğitimler ve çalışmalar meyvesini vermeye başlamış olup, başarımızda büyük çaba sarf eden organ nakil koordinatörlüğümüzde görevli ekibimizle birlikte, özveriyle ve gayretle çalışan sağlık personellerimizin tümüne çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli