Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Devlet Hastanesi´nde Bandırmalı doktor

Bandırma Devlet Hastanesi´nde Bandırmalı doktor

Kalp-damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Duygu Durmaz, görev başında.

Kalp-damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Duygu Durmaz, görev başında.
Bandırma Devlet Hastanesi, yeni bir kalp-damar cerrahisi uzmanına daha kavuştu. Bandırmalı Op. Dr. Duygu Durmaz, bir hafta önce görevine başladı.
1984 yılında Bandırma´da doğan, Şehit Mehmet Günenç Lisesi mezunu olup Edirne Trakya Tıp Fakültesi´ni bitiren Durmaz, uzmanlığını Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi kalp-damar cerrahisi bölümünde tamamladı.
10 yıllık meslek yaşamı bulunan Durmaz, ülkemizde kalp-damar hastalıklarının ilk üç sıra içinde yer aldığına dikkati çekerken, varis hastalıkları konusunda da özel yöntemler uyguladığını belirtti. Varis ameliyatlarının kapalı ve açık yapıldığına işaret eden Op. Dr. Durmaz, ?Ben, kapalı varis ameliyatını tercih ediyorum? dedi. Varisin, genetik olabileceği gibi uzun süre ayakta kalma, dar kıyafetler giyme ve topuklu ayakkabıdan da kaynaklanabileceğinin altını çizen Durmaz, kapalı varis ameliyatının 30-45 dakika arasında gerçekleştiğini ifade etti.
Mesleğini çok severek yaptığını vurgulayan Durmaz, ?Şimdi de doğduğum kentte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli