Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırma El Emeği Festivali başladı

Bandırma El Emeği Festivali başladı

Bandırma Belediye Başkanlığı ve Kent Konseyi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 1. El Emeği Festivali düzenlenen törenle açıldı.

Bandırma Belediye Başkanlığı ve Kent Konseyi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 1. El Emeği Festivali düzenlenen törenle açıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Nüvit Ertan, Sıtkı Aağan, Zeynep Polat, CHP İlçe Dr. Selim Panç, Deva Partisi İlçe Başkanı Ayşegül Özdemir, Konsey Başkanı Serdar Polat, Konsey Yürütme Kurulu Üyeleri ve çok sayıda konuk katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun ?18 aydır panndemi ile mücadele ediyoruz. Toplum olarak zor dönemlerden geçtik. Normalleşme sonunda inşallah eski neşeli güzel günlerimize kavuşacağız? dedi. Tosun ?2019´da yapılan yerel seçimler sonrasında Belediye Başkanı oldum. Aradan geçen 2,5 yılın 1.5 yılını pandemi ile geçirdik. Hep beraber daha güzel projeler yapacağız. Kadını konuşacağız, üreten kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Yeni heyecanlı güzel bir kent konseyimiz var. Görevi alır almaz birçok proje gerçekleştirmeye başladılar. Bandırma Belediyesi olarak her zaman onların arkasında olacağız? ifadesini kullandı. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli