Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Bandırma Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Bandırma Emniyeti, uyuşturucu ile mücadelede Erdek ile de işbirliği yapıyor

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar(KOM) Grup Amirliği´nce yapılan çalışmalar sonucunda, son iki ayda, ağırlıklı şekilde uyuşturucu madde ticareti olmak üzere çeşitli suçlardan 21 kişi tutuklandı. Bu suçlar kapsamında, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü´nce, 50´ye yakın kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 21´inin, çıkarıldıkları adliyede tutuklandığı bildirildi.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç´ın verdiği bilgiye göre, operasyonlar kapsamında, 150 gram bonzai, 4 kilogram esrar, 230 adet extacy, 8 tabanca, 30 adet kuru sıkı tabanca, 6 tüfek, 125 adet mermi, 10 bin paket kaçak sigara, 177 şişe sahte içki, 850 sahte içki bandrolü, 60 kutu, cinsel gücü arttıran hap, 134 kaçak göçmen ele geçirildi.
Bu arada, ele geçirilen 4 tabanca, bir kalem tabanca ve 5 kuru sıkı tabancanın, Manyas´taki bir saatçi dükkanında imal edilirken ele geçirildiği öğrenildi.
27 PARÇA TARİHİ ESER
KOM´un operasyonları sırasında ayrıca, Bandırma merkezindeki bir evde, 27 parça ta-rihi eser ve 2 tabanca ele geçirildi.

Tarihi eserler, Bandırma Arkeoloji Müzesi´ne teslim edildi. Eserlerin, Roma dönemine ait olduğu belirlendi. Eserlerin bir bölümünün, Erdek´e bağlı Kyzikos bölgesinden çıktığı sanılıyor.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırma´nın huzur ve güvenliğinin korunması için çalışmaların süreceğine dikkat çekti.
GÜNEY MARMARA İLE İŞBİRLİĞİ
Kılıç, başta uyuşturucu madde satışı olmak üzere çeşitli konularda Güney Marmara Bölgesi´ndeki diğer ilçelerle işbirliğini de sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi:
?Her çeşit suçu önlemek ve suçluları yakalamak amacıyla Erdek, Gönen, Manyas, Susurluk, hatta Marmara Adası´ndaki emniyet teşkilatları ile işbirliği yapmayı sürdürüyoruz. Böylece de yalnız Bandırma değil, bölgemizin de güvenliği için birbirimize destekte bulunuyoruz.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli