Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma-Erdek emniyetleri el ele

Bandırma-Erdek emniyetleri el ele

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, yalnız Bandırma´nın güvenlik ve huzuru için değil, özellikle yaz aylarında, turistik Erdek ilçesinin de huzur ve güvenliği için Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini bel

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, yalnız Bandırma´nın güvenlik ve huzuru için değil, özellikle yaz aylarında, turistik Erdek ilçesinin de huzur ve güvenliği için Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.
Bandırma ve yöresinin çok hareketli olduğuna dikkat çeken Kılıç, şu değerlendirmede bulundu:
?Yalnız Bandırma´daki olayları önlemek, suçluları yakalamak için çaba harcamıyoruz. Olayların seyrine göre ülkemizdeki her ilin sınırları içinde takip yapıyoruz. Burada gerçekleşen bir olaydaki suçlular, başka kentlere kaçmışlarsa oranın emniyet teşkilatları ile işbirliği içinde oluyoruz. Bandırma, İDO araçları, tren ve kara taşıtlarının çok geçiş yaptığı bir kent. Bandırma Trafik Tescil ve Denetleme Amirliğimize kayıtlı 53 bin araç var. Diğer kentlerden gelen araçları da sayarsanız, her gün, ortalama 60 bin araç, Bandırma´nın cadde ve sokaklarında seyrediyor. Özellikle yaz aylarında Erdek, geçiş güzergahı üzerinde bulunan turistik bir ilçe. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ile çok iyi bir koordinasyon ve işbirliği içinde özellikle uyuşturucu madde ile mücadele olmak üzere birçok alanda ortak çalışmalar yapıyoruz.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma Erdek emniyetleri
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli