Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma ESKK Kooperatifi Balıkesir´e bağlandı

Bandırma ESKK Kooperatifi Balıkesir´e bağlandı

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Erol Ayvaz, Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (BESKKK) Başkanı Niyazi Güler ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ayvaz, ana sözleşmede yapılan değişikliklerin ardından Bursa Bölge Birliği bünyesinde faaliyetlerini gösteren Bandırma Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi´nin bundan böyle Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği bünyesinde faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.
Bandırma ile birlikte Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği bünyesindeki kooperatif sayısı 20´ye çıktığını bildiren Ayvaz, önümüzdeki günlerde Edremit, Ayvalık ve Altınoluk Kooperatiflerinin de katılmasıyla Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği´ndeki kooperatif sayısının 23´e çıkacağını açıkladı.
Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatiflerinin geniş bir aile olduğunun altını çizen Ayvaz, ülke genelinde bulunan kooperatif sayısının 1050 olduğunu, bu kooperatiflerin dağıttığı kredi miktarının ise yıllık 18 milyar TL olduğunu sözlerine ekledi.
İlk Haber



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli