Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Yücel:
?Şampiyon olacağımıza inanıyorum?
Spor Haber
Yayın: 19 Şubat 2021 - Cuma 23:30
Güncelleme: 19 Şubat 2021 23:30
Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Yücel:

Bandırma Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hakan Yücel, ?Süper Lig´de bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum? dedi.
Bandırma´da, 1990´lı yıllarda resmi olmadan Galatasaraylılar Derneği bulunduğunu belirten Yücel, şunları söyledi:
?2014 yılında ise biz, Galatasaray Kulübü´nün de onayıyla, 54 dernek ile birlikte tüzel kişilik kazandık. Halen 130 üyemizin yanı sıra onursal üyelerimiz de var. Ayrıca çok sayıda üyelik başvurusunu da beklemeye aldık. Pandemi süreci bittiği takdirde bu üyelikleri de bir toplantı yaparak duyuracağız. Tabii, pandemi bittiğinde birçok önemli projeyi yaşama geçireceğiz.?
Galatasaray´ın, son günlerde Onyekuru ve Mustafa Muhammed başta olmak üzere önemli nokta transferlere imza attığını vurgulayan Yücel, ?Tabii, bu arada çok sayıda genç oyuncu da takımımıza kazandırılarak, geleceğe yatırım yapılması son derece önemlidir? diye konuştu.
Yücel, sarı-kırmızılı takımın başında teknik direktör olarak Fatih Terim´in bulunmasının da çok önemli bir şans olduğunu sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Cuma 12.9 ° / 2.1 ° false
  • Cumartesi 14.1 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Pazar 10.2 ° / 2.6 ° false
1

Bandırma Eski SGK Hastanesinin Yıkımına Başlandı

2

Damızlık Koç Satış Töreni 26 Mart’ta

3

Büyükşehir emeğe değer kattı, Ondan Yerel Market’i hizmete açtı

4

ERDEK’TE 12 MART PROGRAMI OCAKLAR İLKOKULU’NDA KUTLANDI

5

Halitpaşa İlkokulu, eTwinning Başarılarıyla İlçemizi Avrupa’ya Taşıyor

6

BANDIRMA’DA 55 YAŞINDAKİ EMEKLİ ÖĞRETMEN KAYIP

7

ERDEK BELEDİYESİ PERSONELİNE 90 BİN TL’LİK PROMOSYON ANLAŞMASI