Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, ?yılın en iyileri?ne hazırlanıyor

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, ?yılın en iyileri?ne hazırlanıyor

Balıkesir´de 27 Aralık 1961´de ildeki tüm gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Gazeteciler Cemiyeti (BGC), 55. yaşına girdi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, 55. yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, BGC´nin sürekli geliştiğini ve her yıl güçlenerek bugünlere ulaştığını belirtti.
Balıkesir´i ulusal ve uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti:
"Tarihi Paşa Konağı´nı Balıkesir´in sosyal ve kültürel yaşamına kazandırdık. Basın Müzesi ve Medya Merkezi 55. yılı taçlandırdı. Basın tarihi kitabıyla 130 yıllık eksikliği giderdik. İlimiz gazetecilerini İngiltere, Almanya, Belçika ve Portekiz´e gönderdik. Avrupa´daki teknolojiyle kıyaslama yapma, bilgi birikimlerini paylaşma imkanı yarattık. Önceliğimiz her zaman meslek içi eğitim oldu. Balıkesir gazetecilerinin mutluluğunu da, acısını da paylaştık. Şimdi, Gazetecilik Akademisini hayata geçirerek yerel medyamızın kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasına katkı sunmak istiyoruz."
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli