Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Güreş Kulübü Kırkpınar´da boy gösterecek

Bandırma Güreş Kulübü Kırkpınar´da boy gösterecek

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü, 654. cü Kırkpınar Güreşlerine katılıyor.

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü, 654. cü Kırkpınar Güreşlerine katılıyor.
20-26 Temmuz tarihlerinde Edirne´de gerçekleştirilecek olan 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Bandırma Güreş İhtisas Kulübü sporcuları da katılacak.
15 güreşçi ile katılacak olan Güreş İhtisas Kulübü güreşçileri 1 aydan beri Banvit Kara Ali Acar güreş salonunda antrenör İsmail Kurttürk nezaretinde yaptıkları özel çalışmaları tamamladılar.
Geçtiğimiz gün yol çıkan güreşçiler minik boy, teşvik bir boy, tozkoparan, deste küçük, deste orta boy, deste büyük boy, küçük orta küçük boy ve büyük orta büyük boylarda güreş tutacaklar.
Bandırma Güreş İhtisas Kulübü´nün 65 yıllık bir mazisi olduğunu belirten kulüp başkanı Orhan Turaçlı, tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine katılıp er meydanına çıkmak derece kazanmak kadar önemlidir. Oyuncularım hem yağlı güreş tecrübesi kazanacak inşallah madalya da kazanacak.? diye konuştu.
654. Kırkpınar Yağlı Güreş müsabakalarında iddialı olduklarını belirten antrenör İsmail Kurttürk de ?Son yapılan Çanakkale Umur bey´deki güreşlerde büyüklerde bir güreşçimiz birinci oldu ve Federasyon Madalyası aldı. Biga ve Çan´daki güreşlerde de dereceler yaptılar. Malatya´da Balıkesir ve Bandırma´yı en iyi şekilde temsil ettik. Oyuncularım tarihi Kırkpınar güreşlerine katılmayı çok arzu ediyorlar ve orada kürsü yapmak istiyorlar; sürpriz yapabiliriz.? diye konuştu.
Haber: Erdem Özcan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu