Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Hava Üs´sü trafik ışıklarında kaza

Bandırma Hava Üs´sü trafik ışıklarında kaza

Bandırma´nın çevre yolundan kent merkezine girişlerde her iki kavşakta proje hatası nedeni ile yaşanan kazalar dur durak bilmiyor.

Bandırma´nın çevre yolundan kent merkezine girişlerde her iki kavşakta proje hatası nedeni ile yaşanan kazalar dur durak bilmiyor. Trafik ışıkları nedeni ile genelde maddi hasarla noktalanan kazalarda sık olmamakla birlikte can kaybının da yaşandığı Korozman ve Hava üssü kavşaklarında yaralanan insanların sayısı belli değil.
Dün Bandırma Hava Üs´sü komutanlığı kavşağında meydana gelen kazada, araç içinde bulunan iki kişi yaralandı
Bardırma´da çevre yolunda bulunan Korozman kavşağı yönünden gelip, Çanakkale yönüne gitmekte olan Mustafa Seyhan yönetimindeki 17 UR 221 plaka sayılı karpuz yüklü TIR, Gönen istikametinden gelen, Recep Yavuz yönetimindeki 10 ACK 64 plakalı panelvan Minibüse çarptı. Bir an can pazarının yaşandığı hava üssü kavşağında TIR´ın sol yüzeyini sıyırarak yaklaşık 50 mt sürüklenen Panelvan, TIR´ın orta kısmındaki kırk ayak tekerlerin arasında kalmakta güvenlik çubukları sayesinde kurtuldu. Kazanın şaşkınlığı içindeki TIR şoförü durmakta başarılı olamayınca kaza yerinden yaklaşık 200 mt ilerine durabildi. TIR´ın altında 50 mt sürüklenip ön bölümü hurdaya dönen araçtan çevreden yetişenler vatandaşlar tarafından güçlükle çıkartılarak olay yerine gelen ambulansa taşınan yaralı Recep Yavuz ile Sadettin Pekşen kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Camındaki BAATTİN deyimleri ile kendine rota çizen TIR sürücüsü Mustafa Seyhan, gözünü güneş aldığı için kırmızı ışığı görmediğini itiraf etti.
Haber : Zeki Karadeniz



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli