Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma ilçesinde trafik kazası: 2 yaralı

Bandırma ilçesinde trafik kazası: 2 yaralı

Bandırma ilçesinde hatalı sollama yapan otomobilin sürücüsü karşı şeritten gelen otomobile çarpmamak için park halindeki otomobile çarptı.

Bandırma ilçesinde hatalı sollama yapan otomobilin sürücüsü karşı şeritten gelen otomobile çarpmamak için park halindeki otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil çöp konteynırına ardından da motosiklete çarptı. Hızını alamayan otomobil otobüs durağına daldıktan sonra panelvan araca çarparak durabildi. Durakta kimsenin olmaması olası faciayı önlerken, kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza saat 20.00 sıralarında Bandırma AtatürkCaddesi üzerinde meydana geldi. Trafiğin yoğun olması nedeniyle İbrahim Alpay İzgi 35 ASD 667 plakalı otomobiliyle önündeki aracı solladı. Hatalı sollama yapan İzgi karşı şeritten gelen araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil önce park halindeki otomobilin tamponuna ardından da çöp konteynırına çarptı. Hızını alamayan otomobil, kurye motoruna çarptıktan sonra otobüs durağına daldıktan sonra panelvan araca çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü İbrahim Alpay İzgi ile yanında bulunan Kemal Can Aksel yaralanırken, otobüs durağında kimsenin olmaması olası faciayı önledi. Kazanın ardından olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri yaralıları Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırdı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı