Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Kapalı Pazaryeri açılıyor

Bandırma Kapalı Pazaryeri açılıyor

Kapalı Pazaryeri´nin açılışına CHP Lideri de davet edildi

Bandırma Belediyesi tarafından Bandırma´ya kazandırılan, Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı 6 Kasım 2016 Pazar günü saat 13.00´da gerçekleştirilecek törenle açılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımını gerçekleştireceği ve özgün müziğin sevilen ismi ünlü sanatçı Onur Akın´ın konser vereceği açılışa tüm halk davet edildi.
Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanında 622 tezgahlık satış alanı, 21 dükkan, 3400 m2 mağaza, 1 restoran, 1 çay ocağı, balıkçılar için ayrılmış alanlar, tuvaletler, güvenlik noktaları, mescitler, çocuk bakım alanı ve çocuk oyun parkı, 400 araçlık otopark, 2 katlı düğün salonu ve dinlenme alanları yer alıyor.
Ayrıca pazarcıların rahatlıkla mal taşıyabileceği 2 tonluk 4 adet asansör, yürüyen bant ve depolama alanlarının bulunduğu modern pazar yeri sadece Bandırmalıları değil, tüm Türkiye´yi kendisine hayran bırakacak.
Konuyla ilgili bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımı ve sanatçı Onur Akın konseri ile 6 Kasım´da açılışını yapacağımız Kurtuluş Caddesinde bulunan Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı´nın açılışına tüm halkımızı davet ediyorum. Sadece bir pazar yeri değil aynı zamanda yaşam alanlarıyla da kullanışlı bir nokta olacak olan yeni Pazaryeri, hem pazarcı esnafımıza, hem de hemşerilerimize daha rahat ve hijyenik koşullarda alışveriş yapma imkanı sağlayacak. Böyle bir eseri Bandırmaya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. ?dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli