Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma Kapalı Pazaryeri örnek alınacak projeye dönüştü

Bandırma Kapalı Pazaryeri örnek alınacak projeye dönüştü

Bandırma Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesi hakkında değerlendirme yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Bu projemizi hayata geçirirken çok amaçlı olmasını istemiştik ve buna göre geliştirdik.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesi hakkında değerlendirme yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Bu projemizi hayata geçirirken çok amaçlı olmasını istemiştik ve buna göre geliştirdik. Kentimize yakışan bu proje diğer belediyeler tarafından beğenilerek örnek alınıyor.? dedi.
Mirza, devam eden açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Hızla gelişen ve büyüyen kentimiz için sadece bugün değil, geleceği de düşünerek büyük ve kapsamlı bir Kapalı Pazaryeri projesini tamamladık. Pazar yerini tamamladıktan sonra sadece Pazaryeri olarak hizmet vermesini değil aynı zamanda bir yaşam alanı olarak da vatandaşlarımız buradan yararlansınlar istedik. Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanı Projemiz; 450 araçlık otoparkı, 21 adet dükkan, lokanta, kafeterya, 2 adet düğün salonu, 1 adet büyük mağaza, çekme katı, yürüyen merdivenleri, asansörleri, bay-bayan mescidi, bebek bakım odası, bay - bayan - engelli tuvaletleriyle ve çevresindeki yeşil alan, oturma gurupları, kamelyalar, çocuk parkı, ışıklandırma, çiçeklendirme ve trafik düzenlemesi ile Türkiye´nin en büyük ve modern tesisi 2016 yılında vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Şu anda haftada 2 gün semt pazarı niteliğinde kurulan pazar dışında Pazar günleri de otomobil pazarı olarak hizmet vermeye devam ediyor. Bu projemizi hayata geçirdikten sonra bazı detaylarla vatandaşlarımızın alışverişlerini kolaylaştırmak istedik. Bunun içinde alışveriş arabalarını kullanıma soktuk ve pek çok kez çevre dostu bez torba dağıtımı gerçekleştirdik. Pazara gelen vatandaşımız arabasını otoparka park ederek ve pazar arabasını alıp yürüyen merdiven ya da asansörle üst kata çıkıp alışverişini yapabiliyor. Aldıklarını kolay bir şekilde yorulmadan taşıyabiliyor. Kapalı Pazar Yerimizde tespit ettiğimiz detaylarla alışverişi ve yaşamı daha da kolaylaştırdık. İkinci el otomobil pazarı her Pazar günü Bandırma Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanında açılmaktadır. Bize gelen talepler doğrultusunda ilk kez araba pazarını Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanında açtık. İlk günden itibaren hem satıcı hem de alıcı açısından yoğun bir pazar olduğunu görmek sevindirici. Araç sahipleri ve pazara araba bakmak için gelenlerle konuştuğumuzda herkesin memnun olduğunu görmek beni sevindiriyor. Siz vatandaşlarımızın değerli desteği ile Bandırma´mıza güzel bir eser kazandırdık ve bundan sonrada kazandırmaya devam edeceğiz.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu