Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Kapalı Spor Salonu tadilata alındı

Bandırma Kapalı Spor Salonu tadilata alındı

Bandırma Kara Ali Acar Kapalı Spor Salonu, Bandırma Gençlik ve Spor Müdürlüğü´ne tahsis edilmesinin ardından tadilata alındı.

Bandırma Kara Ali Acar Kapalı Spor Salonu, Bandırma Gençlik ve Spor Müdürlüğü´ne tahsis edilmesinin ardından tadilata alındı.
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve yönetimi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile birlikte önce Banvit daha sonra Teksüt Basketbol takımları tarafından uzun yıllardır kullanılan ve yakın zamanda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün kullanımına geçen Bandırma Kara Ali Acar Kapalı Spor Salonu´nda incelemelerde bulundu.
Spor salonunda gerçekleşen incelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, ?Devletimize ait olan Bandırma Kara Ali Acar Kapalı Spor Salonu´muz Banvit ve Teksüt Basketbolun kullanımındaydı. Öncelikle kendilerine salonumuzu bu denli bakımlı ve temiz tuttukları için teşekkür ederiz. Salonumuzun boşaltılmasının ardından yaptığımız girişimler sonucunda Kapalı Spor Salonu´muz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´ne devredilmiştir. Artık tüm okullarımızdaki öğrencilerimizin, amatör kulüplerimizin çeşitli spor dallarında rahatlıkla kullanabileceği ve bu sayede çeşitli spor dallarında birçok gencimizin kendini geliştireceği, yetenekli olduğu spor dallarında da ilerleyebileceği 2000 kişilik Avrupa Standartlarında Kapalı Spor Salonu´na sahibiz. Kapalı Spor Salonu´muzun bakımlarını gerçekleştiriyoruz. İnşallah çok kısa süre içerisinde gençlerimizin, sporcularımızın kullanımına açacağız." dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli