Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma ?Kariyer? isimli seminere hazırlanıyor

Bandırma ?Kariyer? isimli seminere hazırlanıyor

İŞKUR ve 17 Eylül Bandırma Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek ?Kariyer? seminerinde işverenler öğrencilerle bir araya gelecek.

İŞKUR ve 17 Eylül Bandırma Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek ?Kariyer? seminerinde işverenler öğrencilerle bir araya gelecek.
22 Ekim Perşembe günü saat 10.00´da Bandırma´da işverenler, üniversite öğrencileri ile buluşuyor.
Kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan´ın da yer alacağı etkinliğe Bandırmalı kurumlar, firmalar ve STK´ lar destek verecek. Yüzlerce öğrenci ?´Bandırma´da Kariyer´´isimli seminerde işverenler ile birebir tanışma ve kariyer fırsatı yakalayacaklar.
Ücretsiz olacağı bildirilen seminer öncesi İŞKUR nitelikli bir program ile yeniden öğrenciler ve başarılı iş adamlarını buluşturmanın hazırlıkları içerisinde.
17 Eylül Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan "Kariyer Günü´ne" üniversitelilerin ve Bandırma halkının ilgisinin çok büyük olması bekleniyor.
Bandırma´lı sanayicilerin katılımıyla seminerin öğleden önceki bölümünde öğrenciler patronlarla buluşarak onların başarılı kariyerleri hakkında bilgi alma şansı bulacaklar. Öğleden sonraki kısımda ise kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan öğrenci ve katılımcılara başarılı bir kariyer ile ilgili yapılması gerekenler üzerine seminer verecek. Kişisel gelişim semineri ardından üniversiteliler için düzenlenecek hediye çekilişi ile onlarca hediye sahiplerini bulacak. Ayrıca gün boyunca 30´dan fazla ticari firma üniversitede açacakları stantlarda birebir üniversiteliler ile tanışma ve kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaklar.
Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, seminer öncesi basına yaptığı açıklamada ?Bandırma´da faaliyet göstererek bölge ve ülke ekonominse değer katan istihdam sağlayan firma yöneticilerimiz de üniversitelerimiz ile buluşmak için heyecan duyuyorlar. Bandırma´ya ve gençlerimize önemli katkılar sağlayacak bir etkinlik olacağına yürekten inanıyorum.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli