Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Kaymakamı Yazar ?Müteşebbis Heyet´ toplantısına başkanlık yaptı

Bandırma Kaymakamı Yazar ?Müteşebbis Heyet´ toplantısına başkanlık yaptı

Marmara Ana Metal ve Makine İhtisas OSB 4. Müteşebbis Heyet Toplantısı 12 Haziran 2019 tarihinde yapıldı.

Marmara Ana Metal ve Makine İhtisas OSB 4. Müteşebbis Heyet Toplantısı 12 Haziran 2019 tarihinde yapıldı.
Toplantı, Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Günhan Yazar´ın başkanlığında İstanbul´da gerçekleştirildi.
Müteşebbis Heyet Toplantısında Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Çay, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesir Sanayi Odası temsilcisi ve kurucu dernek üyeleri hazır bulundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Günhan Yazar, Marmara OSB´nin Bandırma, Bölgemiz ve Ülkemizin gelecek vizyonuna yapacağı katkılardan dolayı müteşebbis heyet üyelerine teşekkür etti.
Türkiye´nin üretim, istihdam ve ihracatının önemli bir bölümünü bünyelerinde barındıran köklü sanayi kuruluşlarının iştiraki ile kurulan Marmara OSB´nin 15 Mart 2019 tarihinde yapılan son müteşebbis heyet toplantısından bu yana yapılan yönetim kurulu çalışma ve faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Çay tarafından müteşebbis heyete sunulurken, diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından müteşebbis heyet toplantısı Müteşebbis Heyeti Üyeleri ve Müteşebbis Heyet Başkanı Günhan Yazar´ın iyi niyet dilekleriyle sona erdi.
Müteşebbis heyet toplantısının ardından Marmara OSB tanıtım, bilgilendirme toplantısı ve akşam yemeği gerçekleştirilirken, toplantıya hali hazırdaki OSB Katılımcısı olan sanayicilerin yanı sıra, yeni fabrikalarını Marmara OSB´de kurmayı düşünen çok sayıda sanayici yer aldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Çay, Marmara OSB katılımcılarına ve programa iştirak eden konuklara Marmara OSB´nin kuruluşundan bugüne yapılan çalışma ve faaliyetleri ile süreçler hakkında bilgi verip, kurulacak OSB´nin inovatif ve canlı yaşamına duyarlı yüksek teknoloji içerikli bir sanayi olacağını ifade ederek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.
Programda, Bandırma Belediye Başkanı Sayın Tolga Tosun´da Bandırma ve bölgenin üretime yönelik gelecek stratejileri ile bilgiler aktardı,
Bandırma Kaymakamı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Günhan Yazar ise Bakanlık tarafından tescili ile birlikte Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın onayı ile Müteşebbis Heyet Başkanı olduğunu hatırlatıp, Bandırma´nın ekonomik yapısı ile ilgili bilgiler aktardı.
Programa konuk olarak katılan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü ise, ülkemizin üretim ve ihracat üssü olmaya aday Marmara OSB´nin hayırlı olmasını dilerken girişimlerinden dolayı sanayicilerimizi kutladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli