Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü basketçilerine öğüt verdi

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü basketçilerine öğüt verdi

Bandırma Kırmızı Başantrenörü Menderes Gümüşdal, özellikle genç oyuncular ile ikinci genç oyunculara seslenip, ?Kendinize güvenin ve hakikaten basketbola değer verin.

Bandırma Kırmızı Başantrenörü Menderes Gümüşdal, özellikle genç oyuncular ile ikinci genç oyunculara seslenip, ?Kendinize güvenin ve hakikaten basketbola değer verin. Önümüzdeki günler sizin için çok önemli olacak. Ben bu kadar kalabalık yabancı sayısının böyle gideceğini zannetmiyorum. İlerde Türk basketbolunda çok önemli açıklar olacak. O açıkları kapatmak istiyorsanız gençler çok çalışın´´ nasihatında bulundu.

Türkiye Basketbol 1.Ligi´nde sahasında Mamak Belediyesi Ankara DSİ takımını 80-70 yenen Bandırma Kırmızı´nın Baş Antrenörü Menderes Gümüşdal, ?Takipçilerimiz galip gelince bu maçın önemi iki kat daha fazla arttı? dedi.

Maçın ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Menderes Gümüşdal, ?Takipçilerimiz galip gelince bu maçında önemi iki kat daha fazla arttı. Bugün maça konsantre olamadık. Biraz daha dağınık gözüktük. Maç fazlasında, dinlenemedik. Gençlerin Türk basketbolunda ispat etmeleri bir şey var. O da biz oyuncuyuz demeleri gerekiyor. Eğer onlar biz oyuncuyuz demezlerse, onların kimse umurunda olduğunu zannetmiyorum. Sahada çatır çatır basketbol oynamak zorundalar. Bu ne benim itmemle ne başkasının itmesiyle olması gerekiyor. Bu maçla ilgili sadece onu söylüyorum. Özellikle genç oyuncular, ikinci genç oyuncular kendinize güvenin ve hakikaten basketbola değer verin. Önümüzdeki günler sizin için çok önemli olacak. Ben bu kadar kalabalık yabancı sayısının böyle gideceğini zannetmiyorum. İlerde Türk basketbolunda çok önemli açıklar olacak. O açıkları kapatmak istiyorsanız gençler çok çalışın´´ diye konuştu.

Haber: Ahmet Pesen



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı