Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Kırmızı BK mağlup

Bandırma Kırmızı BK mağlup

Bandırma Kırmızı BK: 62 Merkez Efendi Denizli Basket: 82

Eskişehir´de düzenlenen Federasyon Kupası D Grubu 2. Karşılaşmasında Bandırma Kırmızı, Merkez Efendi Denizli Basket´e 82-62 mağlup olarak gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.
Bandırma Kırmızı karşılaşmaya Eray Akyüz, Boran Güler, Önder Atun, Ercan Osmani ve Furkan Haltalı beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Bandırma Kırmızı oldu. Hücumda Eray Akyüz ile sayılar bulan Kırmızılı Gençler kalan bölümde savunmada istediği oyunu sergileyemeyince ilk çeyreği de 20-15 geride geçti.
İkinci çeyrek oyuna hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Merkez Efendi Denizli Basket oldu. Bandırma Kırmızı hücumda Eray Akyüz önderliğinde sayılar bulsa da istediklerini ortaya koyamadı. Kalan bölüm de karşılıklı sayılarla geçilirken Kırmızılı Gençler soyunma odasına 35-29 geride girdi.
İkinci yarıya Bandırma Kırmızı hücumda ve savunmada enerjik başladı. Hücumda Ercan Osmani ve Eray Akyüz ile sayılar bulan Bandırma Kırmızı oyunda dengeyi kurmaya çalıştı. Ev sahibi ekip hücumda Oleksandr Mshula ve Davonte Lacy ile sayılar bulunca Bandırma Kırmızı final çeyreğine 53-42 geride girdi.
Final çeyreğine iyi başlayan taraf bu kez Merkez Efendi Denizli Basket oldu. Bandırma Kırmızı hücumda aktif bir oyun sergilese de savunmada istediklerini ortaya koyamadı. Kalan bölümde açılan sayı farkını indiremeyen Kırmızılı Gençler, karşılaşmadan da 82-62 mağlubiyetle ayrıldı ve gruptaki ilk yenilgisi aldı.
Kırmızılı Gençler, Federasyon Kupası D Grubu üçüncü maçında yarın saat 18.00´de Gemlik Basketbol ile karşılaşacak.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma Kırmızı mağlup
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli