Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Kırmızı BK son saniyede yenildi

Bandırma Kırmızı BK son saniyede yenildi

Balıkesir BŞB: 68 Bandırma Kırmızı BK: 67

Türkiye Basketbol Ligi 1. hafta karşılaşmasında Bandırma Kırmızı BK, Balıkesir´de konuk olduğu Balıkesir BŞB´ye bitime 7 saniye kala kullandığı hücumda son topu değerlendiremeyince karşılaşmadan 68-67 mağlubiyetle ayrıldı.

Bandırma Kırmızı karşılaşmaya Eray Akyüz, Boran Güler, Önder Atun, Ercan Osmani ve Furkan Haltalı beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Bandırma Kırmızı oldu. Hücumda Eray Akyüz ve Arda Çete ile sayılar bulan Kırmızılı Gençler kalan bölümde savunmada istediği oyunu sergileyince ilk çeyreği 16-17 önde geçti.

İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf yine konuk ekip Bandırma Kırmızı BK oldu. Kırmızılı Gençler hücumda Eray Akyüz ve Furkan Haltalı ile sayılar üretirken savunmada istediği oyunu sergileyemese de soyunma odasına 35-37 önde girdi.

İkinci yarıya Bandırma Kırmızı hücumda ve savunmada enerjik başladı. Kırmızılı Gençler hücumda Eray Akyüz ve Ercan Osmani ile sayılar üretirken 25. dakikada skoru 42-47´ye getirdi. Kalan bölümde de oyunda üstünlük kuran Bandırma ekibi final çeyreğine 52-58 önde girdi.

Final çeyreğine iyi başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Balıkesir BŞB oldu. Hücumda Myles Mack ve Gökhan Aydın ile sayılar üreten ev sahibine Eray Akyüz ve Boran Güler ile cevap veren Bandırma Kırmızı 35. dakikayı 66-62 geride geçti. Kalan bölümde savunma ağırlık oynanan oyunda Bandırma Kırmızı BK bitime 7 saniye kala kullandığı hücumu değerlendiremeyince mücadeleden de 68-67 mağlubiyetle ayrıldı.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli