Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Kırmızı iki sayı farkla yenildi

Bandırma Kırmızı iki sayı farkla yenildi

Türkiye Basketbol Ligi 26. hafta mücadelesinde Bandırma Kırmızı, Ankara´da konuk olduğu OGM Ormanspor´a 79-77 mağlup oldu.

Türkiye Basketbol Ligi 26. hafta mücadelesinde Bandırma Kırmızı, Ankara´da konuk olduğu OGM Ormanspor´a 79-77 mağlup oldu.
M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu´nda oynanan mücadeleye Bandırma Kırmızı, Eray Akyüz, Harun Can Doğan, Sedat Karagülle, Sadık Kabaca ve Charles Jackson beşiyle başladı. Karşılaşmaya her iki takım da hızlı başladı. Bandırma Kırmızı hücumda İsmail Cem Ulusoy ile sayılar üretirken 5. dakika 8-8 beraberlikle geçildi. Kalan bölümde Bandırma Kırmızı Charles Jackson ve Sedat Ali Karagülle ile sayılar bulunca ilk çeyreği 18-21 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan taraf bu kez OGM Ormanspor takımı oldu. Bandırma Kırmızı hücumda ve savunmada bu bölümde istediği performansı gösteremeyince 15. dakikayı 30-29 geride geçti. Kalan bölümde Bandırma Kırmızı Ragıp Berke Atar ve İsmail Cem Ulusoy ile sayılar bulsa da periyot 40-40 beraberlikle sona erdi.
Üçüncü çeyrek karşılıklı sayılarla başlarken Bandırma Kırmızı hücumda Ragıp Berke Atar ve Eray Akyüz´ün sayıları ile etkili oldu. Kırmızılı Gençler hücumdaki etkili oyunuyla 25. dakikayı 49-51 önde geçti. Kalan bölümde hücumda ve savunmada iyi bir performans gösteremeyen Bandırma Kırmızı final çeyreğine 60-55 geride girdi.
Dördüncü çeyreğin başında iki takımda karşılıklı sayılarla başladı. Bandırma Kırmızı hücumda istediği gibi sayılar bulsa da savunmada iyi olmayınca Başkent ekibi 35. dakikayı 70-67 önde geçti. Kalan bölümde Bandırma Kırmızı bitime bir dakika kala skoru 79-77´ye getirse de son saniyede hücumu değerlendiremeyince karşılaşmadan 79-77 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli