Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Kırmızı´nın Koçu maçı değerlendirdi

Bandırma Kırmızı´nın Koçu maçı değerlendirdi

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen: ´´Bu maç son bir tecrübesizlik oldu?

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen: ´´Bu maç son bir tecrübesizlik oldu?
Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Mamak Belediye Ankara DSİ takımına 88 - 92 mağlup oldu.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen şunları söyledi: ´´Öncelikle karşımızda küme düşmemek için mücadele eden bir takım vardı. Bizim artık bir iddiamız kalmadı play-off için. Bu da oyuncularımız üzerinde bir rahatlık yaratmış. Bu maç bu sezon en çok üç sayı attığımız maç oldu. Son anda iki boş turnikeyi de kaçırdık. Hepsi üst üste geldi. Son topu da kullanamayınca maçı kaybettik. Ama genel olarak baktığımızda iyi savunma yapamadık. Bu maç son bir tecrübesizlik oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda daha iyi basketbol oynarız. Çünkü bu çocukların hemen hemen hepsi gençler şampiyonasında oynayacak. Oralara hazır olmalılar.´´ dedi.
Mamak Belediye Ankara DSİ Baş Antrenörü Doğan Deniz ise mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi: ´´Bizim için çok önemli bir maçtı. Geçen hafta kazandığımız Samsun maçından sonra bu hafta da kazanmamız bizim için çok önemliydi. Ligin son 5 haftası. Kazanabildiğimiz kadar kazanarak ligde kalacağız.´´ dedi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli