Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Kültür Merkezi neden durduruldu?

Bandırma Kültür Merkezi neden durduruldu?

İlk temeli 18 yıl önce, 2. temeli Temmuz 2020´de atılan Bandırma Kültür Merkezi yapımı devam etmiyor.

İlk temeli 18 yıl önce, 2. temeli Temmuz 2020´de atılan Bandırma Kültür Merkezi yapımı devam etmiyor.
Temmuz 2020´de ikinci kez temeli atılmasına rağmen, Bandırma Kültür Merkezi yapımının durdurulması CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç´ı harekete geçirdi.
CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve yönetim kurulu üyeleri, ilk temeli 18 yıl önce atılmasına rağmen inşası ilerlemeyip yapımı yılan hikayesine dönen, halktan gelen tepkiler üzerine temeli en son Temmuz 2020´de atılarak yapımına yeniden başlanan Paşakent Mahallesi´ndeki Kültür Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.
CHP heyetinin inşaat sahasında yaptıkları incelemenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan CHP Bandırma İlçe Başkanı Panç, İmar Kanunu´na göre inşaat alanında olması şart olan inşaatla ilgili bilgilerin yer aldığı tabelanın olmadığını söyledi.
Konuşmasının devamında ?İnşaatı hangi firma yapıyor? İhale bedeli nedir? Ne zaman bitmesi planlanmıştır? Kontrol mühendisi kimdir? Bunların hiçbirini göremiyoruz. Sanki halkımızdan bir şeyler gizleniyor. Üstelik bu inşaatta son 3 aydır hiçbir çalışma yok inşaat durmuş, neden?? sözleriyle Kültür ve Turizm Bakanlığı´na seslenen CHP İlçe Başkanı Panç, bu gelişmelerin Bandırma halkı tarafından sorgulandığını dile getirdi.
CHP İlçe Başkanı Panç, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?İlk temeli 18 yıl önce atılan fakat bir türlü bitirilemeyen Kültür Merkezi´nin kaderi tekerrür mü ediyor? Biz buradan Kültür ve Turizm Bakanlığı´na sesleniyoruz: Sorun neyse gereğini yaparak, Bandırma Kültür Merkezi inşaatını bir an önce bitiriniz. Unutulmasın ki buraya harcanan para halkımızın parasıdır. Bunun bilincindeyiz ve sonuna kadar konunun takipçisi olmayı sürdüreceğiz.? Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı