Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Liman AVM´de Yangın

Bandırma Liman AVM´de Yangın

Bandırma ilçesinde bulunan Liman AVM´de dün akşam çıkan yangın korkuttu.

Bandırma ilçesinde bulunan Liman AVM´de dün akşam çıkan yangın korkuttu.
Edinilen bilgiye göre, otoparkı ile birlikte 5 kattan oluşan AVM´nin arka depo bölümünden bilinmeyen bir nedenle aniden alevler yükseldi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma İtfaiyesi Grup Amirliği´ne bağlı çok sayıda araç ve ekip ile Bandırma 6. Ana Jet Komutanlığı´na ait yangın söndürme araçları müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren yangında AVM´nin yan duvarı büyük ölçüde yanarken, çatısında ise yer yer alevler çıktığı görüldü.
Polis ve itfaiye ekipleri yangın ihbarını aldıkları sırada AVM güvenliği ile birlikte AVM´nin içinde bulunan 500´e yakın çalışan ve müşteriyi acil tahliye planı çerçevesinde tahliye etti.

UEDAŞ ekipleri tarafından AVM ve çevresinin elektrikleri kesilirken, AKSA Acil Müdahale ekibi tarafından da doğalgaz bağlantıları kesildi. Yangın 1 saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini henüz belirleyemedi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel yaptığı açıklamada, "Yangının kontrol altına alındığını, çıkış sebebi netleşmeyen yangının can kaybına yol açmadığını maddi hasarla atlatıldığını.? açıkladı.
Haber Merkezi

/resimler/2016-8/20/1448559645566.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma Liman Yangın
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli