Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Petrol-İş´ten iftar yemeği

Bandırma Petrol-İş´ten iftar yemeği

Bandırma Petrol-İş Şubesi tarafından Bandırma Prenses Düğün Salonu´nda geleneksel iftar yemeğinin ikincisi düzenlendi.

Bandırma Petrol-İş Şubesi tarafından Bandırma Prenses Düğün Salonu´nda geleneksel iftar yemeğinin ikincisi düzenlendi.
Yemeğe, Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Turgut Düşova, Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz, Petrol-İş Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Satırlı ve Bandırma Belediyesi´ni temsilen meclis üyesi Hüseyin Koçyiğit sendika temsilcileri, üyeleri eş ve çocukları katıldı.
Dere Camii İmamı İrfan Çolak´ın okuduğu Kuranı-ı Kerim ve ilahilerin ardından edilen dua ile oruçlar açıldı.
Petrol-İş Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Satırlı iftar öncesi davetlilere seslenerek, Petrol-İş ailesi olarak burada beraber hem kenetlenme, hem dayanışma, hem de birbirimize daha çok sarılma adına bu iftar yemeğinde bir arada olmamızdan yönetim kurulu adına çok mutlu olduğunu söyledi.
Yemek programlarının devam edeceğini söyleyen Satırlı, ?Petrol-İş ailesi olarak birbirimize daha çok kenetleneceğiz, buna daha çok ihtiyacımız var. Birbirimizi iyi tanımamız ve sorunlarımızı beraber tartışmamız lazım? dedi.
Daha sonra söz alan Petrol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Turgut Düşova, ülkede zor günlerin yaşandığına dikkat çekerek şunları aktardı: ?Şu anda toplu sözleşmeler gündemde. Tabi toplu sözleşmelerde ne bu iş yerinde ne Petrol-İş´in diğer işyerlerinde, işverenler sizin alın teriniz bu kadar işte emeğiniz şu kadar, alın terinizin hakkı budur demiyor. Demedikleri için de biz sendikalar ve üyelerimizle birlikte birlik ve dayanışma içersinde emeğimizin ve alın terimizin karşılığını alacağız. Ondan dolayı da özellikle Ramazan ayının bir birlik beraberlik dayanışma ayının olduğuna inanarak, bugünlerde özellikle bu tür iftarlara, bu tür dayanışmalara kardeşliğimiz arttıracak yemeklere ihtiyaç var.?
Haber: Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Bandırma Petrol iftar yemeği
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı