Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma protokolünden futbolculara ziyaret

Bandırma protokolünden futbolculara ziyaret

PTT 1. Ligin ilk maçı olan Denizlispor-Bandırmaspor karşılaşması için deplasmana gidecek olan futbolcuları, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma Spor Sosyal Tesislerine gider

İlk konuşmayı yapan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, ?Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz. PTT 1. Ligde hepinize başarılar diliyorum. İnşallah sizleri süper ligde de göreceğiz iyi yolculuklar, yolunuz açık olsun? dedi.
Geçen sezondaki başarılarınızdan dolayı burada olan olmayan herkesi kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Bandırmaya bu armaya başarılar çok yakışıyor. Bu başarıyı hep birlikte sürdüreceğiz. Bu sene güzel bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Ama asıl mesele şimdi başlıyor. Siz mücadelelerinizi en iyi şekilde vermeye devam edin, bizlerde her zaman olduğu gibi arkanızda destek olmaya devam edelim? dedi.
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, ?Onursal Başkanımız Dursun Mirzaya ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemediler keşke aynı desteği Bandırmalı sanayicilerimizden de görebilseydik. Her şeye rağmen bu sene de takımımız başarılı olacak hocamıza da çocuklarımıza da güveniyorum? dedi.
Bandırmaspor kaptanı Ali Serin, geçen yıl Bandırma´nın bütünleşmesiyle şampiyonluğun geldiğini söyleyerek herkese teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli