Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Rotary Kulübü, geleceğin liderlerini ağırladı

Bandırma Rotary Kulübü, geleceğin liderlerini ağırladı

Bandırma Rotary Kulübü´nce düzenlenen ?Ryla? semineri başarıyla tamamlandı.

Grand Yazıcı Otel´de üç gün süren seminere, ülkemizin çeşitli kentlerinden gelen 18-26 yaş grubu arasındaki 85 genç katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi 20 genç de semineri izledi.
Seminerin açış konuşmasını yapan Bandırma Rotary Kulübü Başkanı Halit Emiroğlu, ?Sizler için çok iyi bir program hazırladık. Çok iyi konuşmacılar sizlere hitap edecek. Üç gün sürecek bu programın tadını çıkarın ve iyi dostluklar kurun? dedi.
2440. Bölge Guvarnörü Alaattin Demircioğlu ve Genç Kuşaklar Komite Başkanı Levent Özkuşçu´nun da hazır bulunduğu, ?RYLA Teknoloji-İnovasyon ve Liderlik? konulu seminerin ilk gününde, İzmir Yaşar Üniversitesi Dekan Yardımcısı Dr. Refet Polat, ?Ne işimiz var burada??, Avukat Ulvi Puğ, ?Atatürk´ü Anmak ve Anlamak?, Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak, ?Hayal edebildiğin her şey sana ait ve beden bir metafor?, kişisel gelişim uzmanı, koç, mentor Erim Hısım ise ?Tersten bakmak? konularında konuştu.
İKİNCİ GÜN
Seminerin ikinci günü, Ampersand Akademi kurucusu Yrd. Doç. Dr. Cengiz Üzün´ün, ?Venüs&Mars tutulması? konulu konuşmasıyla başladı.
Ardından, Kocaman Balıkçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman, ?liderlik? konusunu işledi.
Ofis Türkiye Satış Pazarlama ve Operasyonlar Direktörü Onur Artıkoğlu´nun, ?Seni harekete geçiren ne??, tiyatrocu ve Zeytin Sanat Atölyesi kurucusu Ufuk Nergiz, ?Evren ve iletişim?, MET Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Yol Haritası, MET İleri Teknoloji Sistemleri Genel Müdürleri Murat ve Oğuz Merdin, ?dijitalleşmenin önemi?, Mitsubishi Elektrik Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri OEM İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel, ?Üretimde dijital fabrika dönemi?, Tuğrul Atasoy, ?Neden girişimcilik??, Endüstri 4.0 İON Akademi kurucusu Ali Rıza Ersoy ise ?Dijital işletmeler yolunda? konularını anlattı.
ÜÇÜNCÜ GÜN
Seminerin üçüncü günü, gazeteci Ahmet Gülçağ ve Ajlan Dürüs´ün, ?İletişim ve liderlik? konuşmalarıyla başladı.
?RYLA? semineri, değerlendirme, kapanış konuşmaları ve sertifika töreniyle sona erdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false