Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma şehidini binlerce kişiyle uğurladı

Bandırma şehidini binlerce kişiyle uğurladı

Ankara´daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren uzman astsubay Bandırmalı Mehmet Kutlu´yu (33) son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

Ankara´daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren uzman astsubay Bandırmalı Mehmet Kutlu´yu (33) son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı. Şehidin cenaze namazı, ikindi namazının ardından, Haydarçavuş Camisi´nin yanındaki cumhuriyet alanında kıldırıldı. Alanın yanı sıra çevresi de tamamen doldu.
Törene, Bandırma´nın yanı sıra Erdek, Gönen, Manyas ve yöre ilçelerinden gelen vatandaşlar ile Bandırma´daki öğrenciler de katıldı.
Düzenlenen askeri törende, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Kasım Bostan, Ali Aydınlıoğlu, CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça, MHP Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 6 Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Reşit Çelenk, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Başsavcı Önder Yeniçeri, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın ve daire müdürleri de hazır bulundu. Türk bayrakları ile süslenen alanın yanı sıra vatandaşların ellerinde bayraklar da bulundu.
Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük´ün vatandaşları cenaze töreninde cenaze namazını Balıkesir İl Müftü Vekili İzzet Hoca kıldırdı. İki müftü de terörü lanetleyen konuşmalar yaparlarken, vatan ve milletimizin birlik ve beraberliğini vurguladılar.
Mehmet Kutlu´nun cenazesi dualar ve tekbirlerle Bandırma Şehitliği´nde toprağa verildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli