Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Şehitliği, hükümlülerce temizlendi

Bandırma Şehitliği,  hükümlülerce temizlendi

Bandırma Şehitliği´nde gerçekleştirilen temizlik, bakım, onarım ve ağaçlandırma çalışmaları denetimli serbest 5 hükümlü tarafından yapıldı.

Bandırma Şehitliği´nde gerçekleştirilen temizlik, bakım, onarım ve ağaçlandırma çalışmaları denetimli serbest 5 hükümlü tarafından yapıldı.
Bandırma İlçesi´nde ?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü? etkinlikleri kapsamında vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimiz ve onların aziz hatıralarına sahip çıkmak amacıyla denetimli serbestlik altında bulunan ve kamu hizmeti yükümlülüğü devam eden 5 hükümlü ve personelin katılımıyla Bandırma Şehitliği´nde temizlik, bakım, onarım ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. 

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, ?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bu vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize ve onların aziz hatıralarına sahip çıkmak amacıyla denetimli serbestlik altında bulunan ve kamu hizmeti yükümlülüğü devam eden 5 hükümlü ve personelimizin katılımıyla şehitliğimizin temizlik, bakım, onarım ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmış olup, bu çalışmalar daha öncesinde olduğu gibi bundan sonra da periyodik olarak devam ettirilecektir. Devletin bekası, istiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını veren aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.? dedi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli