Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Ticaret Odası 90 yaşında!

Bandırma Ticaret Odası 90 yaşında!

Oda, 90. yılını görkemli bir programla kutlayacak

Bandırma Ticaret Odası, 90. kuruluş yılını görkemli bir şekilde kutlamak amacıyla çalışmalarını başlattı.
HÜRRİYET Gazetesi ile işbirliği içinde bir program hazırlığını başlatan, Mehmet Kılkışlı´nın başkanlığındaki Bandırma Ticaret Odası, Aralık ayı içinde, üç günlük bir kutlama programı gerçekleştirecek.
Kılkışlı ve yönetim kurulu üyeleri, bu amaçla Hürriyet Gazetesi´nin Bandırmalı Ekonomi Müdürü Sefer Levent ile Satış Müdürü Betül Aydoğdu ve Kanal Geliştirme Koordinatörü Tiraje Erginer´i Bandırma´da konuk ederek, bir ön görüşme yaptılar.
Yararlı geçen ön görüşme ile ilgili düşüncelerini açıklayan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun da katılacağı bir vergi ödül töreninin yanı sıra Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören´in, kutlama programları kapsamında bir söyleşi yapacağını belirtirken, ?Vergi ödül törenimize ayrıca bazı Bakanlarımızın katılmaları için de çaba harcayacağız? dedi.
Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent ise CNN Türk´te yayınlanan ve kendisinin de konuşmacı olarak katıldığı ?Parametre? programını Bandırma´da yayınlayacaklarını, ayrıca bu kutlama programı kapsamında, Hürriyet Gazetesi´nin önemli bazı yazarlarını, yapacakları söyleşilerde Bandırmalılarla buluşturacaklarını belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli