Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Ticaret Odası kalite denetiminden başarı ile geçti

Bandırma Ticaret Odası  kalite denetiminden başarı ile geçti

Bandırma Ticaret Odası Türk Loydu tarafından gerçekleştirilen iki ayrı başlıktaki kalite denetiminden başarıyla geçti.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Revizyon Denetimi ile ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi denetimi 28 Haziran Perşembe günü Türk Loydu Denetçileri Olcay Koca ve Özlem Özkan Bocutoğlu tarafından Oda hizmet binasında gerçekleştirildi.
2010 yılından beri kaliteli hizmet anlayışı ile ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında hizmet veren Bandırma Ticaret Odası, hizmet kalitesini arttırarak sürekliliğini sağlamak üzere ISO 9001:2015 versiyonuna geçiş denetimini başarı ile tamamladı. Türk Loydu Denetçilerinden Olcay Koca, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi için Belge Yenileme ve Geçiş Tetkikinin yapılarak ISO 9001:2015 standardına göre çalışmaların uygun yürütüldüğünü, sistemin standart gereklerini yerine getirdiğini belirtti.
Bunun yanı sıra üye memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Bandırma Ticaret Odası, üyelerin talep, öneri ve şikayetlerinin müşteri memnuniyet sistemi kapsamında ele alındığı ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ilk belgelendirme denetimini de başarı ile tamamlayarak belge almaya hak kazandı. Denetim sonunda Türk Loydu denetçileri, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme Tetkiki neticesinde; Bandırma Ticaret Odası´nın standarda uygun sistem kurduğu ve istenilen düzeye geldiği görülmüş olup belge almaya hak kazandığını belirtti.
Yapılan tetkiklerin ardından kalite denetimleri, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Çangal, Onur Çon, Adem Yılmaz, Akreditasyondan Sorumlu Meclis Üyeleri Armağan Ergüzeloğlu ve İlkay Yücebilgiç, Genel Sekreter Serap Özdemir, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Tuğçe Dayıoğlu ve tüm birim personelinin katıldığı kapanış toplantısı ile sona erdi.
Kapanış toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, etkin ve verimli bir şikayet ele alma sürecinin kurulumu ve geliştirilmesi için rehberlik sunan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ile Üyelerine daha iyi bir hizmet sunarak fayda sağlamayı hedeflediklerini, almış oldukları bu belge ile Odanın saygınlığını, memnuniyetsizlikleri giderme yeteneğini artırırken, üyelerin geri bildirimlerine dayanarak hizmet kalitesinin iyileştirilmesine katkı sağlayacağını belirtti. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli