Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Üniversitesi´nden iftar İftar, Erdek MYO´da verildi

Bandırma Üniversitesi´nden iftar İftar, Erdek MYO´da verildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin iftarı, Erdek Meslek Yüksek Okulu´nun(MYO) bahçesinde verildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin iftarı, Erdek Meslek Yüksek Okulu´nun(MYO) bahçesinde verildi. İftara, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, Müstakil sanayiciler ve İşadamları derneği (MÜSİAD) Bandırma Şube Başkanı Ahmet Çömez, Erdek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Kocatürk, Erdek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren, Erdek Vergi Dairesi Müdürü Gürsel Taşkan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, Bandırma, Erdek ve Gönenli gaziler ile diğer konuklar katıldı. 

İftardan sonra konuşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitelerinin eğitim-öğretim çalışmaları başta olmak üzere diğer bazı alanlarda da çalışmalarını sürdürmesinin yanı sıra altyapısını da kurma çabası içinde bulunduğunu belirtti. Özdemir, bu bağlamda, yarışma sonucunda birinci seçilen kampüs projesinin ihalesini eylül veya ekim ayında gerçekleştireceklerini vurgularken, ?600 dönümlük bir alanımızda yapacağımız kampüste 20-25 bina yer alacak? dedi.
Erdek MYO binasını yıkarak genişletip, daha çağdaş bir konuma getirerek, bu okulda uygulanan program sayısını artırmayı hedeflediklerini anlatan Özdemir, Bandırma MYO´yu da, önümüzdeki yıl, ana binalarına alacaklarını açıkladı.
Özdemir, bu yıl, üniversiteye bağlı tüm okulların diploma törenlerinin, 19 Haziran 2017 günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda yapılacağını sözlerine ekledi.
Ardından, Türkiye Gaziler ve Muharipler Derneği Gönen Şube Başkanı Mehmet Özen, Rektör Özdemir´e, Gönen´in milli mücadeledeki yerini anlatan bir kitabı armağan etti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli