Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma yeni Kaymakamı Mirza´yı ziyaret etti

Bandırma yeni Kaymakamı Mirza´yı ziyaret etti

Bandırma yeni Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediyesi´ni ziyaret etti.

Bandırma yeni Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediyesi´ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık Makamında yeni Kaymakam Günhan Yazar´ı ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yeni kaymakamı Bandırma Belediyesinde ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede kurumlararası uyum ve işbirliğinin önemi üzerinde duruldu.
Bandırma yapısı itibariyle tüm kurumların işbirliği içinde olduğunu ifade eden Başkan Dursun Mirza ?Görevler ve koltuklar geçicidir. Asıl olan alınan görev esnasında yapılan hizmetlerdir. Vatandaşlarımızın gönlünü hoş tutmak ve onları memnun etmek alabileceğimiz en güzel dualardan biridir. Biz de bu maksatla hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. İyi hizmet edebilmenin en iyi yollarından biri de tüm kurumların uyum içinde olmasıdır. Ziyaretiniz ve yaklaşımınız için teşekkür ediyorum? dedi.
Kaymakamlığın başlatmayı düşündüğü projelerin de konuşulduğu ziyarette Başkan Mirza, Bandırma Belediyesi´nin gereken desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini açıkladı. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli