Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Yüzme Kursları 2. etapla sürüyor

Bandırma Yüzme Kursları 2. etapla sürüyor

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları etkinliklerinin ikinci etabı dün start aldı.

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları etkinliklerinin ikinci etabı dün start aldı.
Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın da hazır bulunduğu kursun açılışına halk yoğun katılım gösterdi.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik ve Spor Merkezi çatısı altında çocukların yaz aylarında yüzme öğrenmelerinin sağlanması amacıyla hizmete alınan yüzme kurslarının ikinci etabı 21 Temmuz tarihinde Sahil Bandında kurulan portatif havuzda başladı.
18 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan ikinci etap çalışmaları öncesinde kursiyer çocuklar ve ailelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma´nın uzun yıllar ihtiyaç duyduğu yüzme kurslarını bu yıl başlattıklarını söyledi.
Mirza, ?Ekiplerimiz içinde bulunduğumuz yaz ayları boyunca çocuklarımızın yaz tatillerini daha faydalı geçirmelerine olanak sunmak amacıyla Bandırma´nın uzun yıllar ihtiyaç duyduğu yüzme kurslarını başlattı. Başvurulardaki yoğunluk nedeniyle iki etap olarak eğitimler planlandı. Bu kurslarımızın ilk etabı 22 Haziran´da başlamıştı. Bizler bundan sonrada çocuklarımız için birçok önemli çalışmayı hizmete almaya kararlıyız. Önümüzdeki dönemlerde de olimpik yüzme havuzunu Bandırma´ya kazandıracağız. Hem büyükler hem de küçükler bu havuzdan dört mevsim faydalanabilecekler.? dedi.
Haber Merkezi

/resimler/2015-7/23/1716408958061.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı