Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediye bütçesi 660 milyon lira olarak belirlendi

Bandırma Belediye bütçesi 660 milyon lira olarak belirlendi

Bandırma Belediyesi’nin Ekim ayı 2. olağan birleşimi Tolga Tosun Başkanlığına yapıldı.

Bandırma Belediyesi’nin Ekim ayı 2. olağan birleşimi Tolga Tosun Başkanlığına yapıldı. 
Meclis, Tarife Komisyonu tarafından hazırlanan 2023 yılı tarifelerini oy çokluğuyla kabul ederken, Bandırma Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesini 660 milyon TL olarak belirledi.
Bütçe görüşmelerinde CHP Grubu adına konuşan Meclis Üyesi Levent Coşkun “Pandemiyle başlayan Rusya Federasyonu’nun Ukrayna’yı işgaliyle devam eden küresel ekonomik kriz uygulanan hatalı ekonomi politikaları ile ülkemizde hipertansiyona sebep olmuş, bu durum belediyelerin bütçelerini neredeyse 6 aylık hazırlar hale gelmiştir.” dedi. 
Kıt imkanlar ve ekonomik krize rağmen, seçim öncesi verdikleri bütün sözleri gün gün, ay ay sırasıyla Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun liderliğinde gerçekleştirdiklerini dile getiren Coşkun “Huzurlarınıza ve onayınıza getirdiğimiz bütçemiz ile bu yıl Malta Deresi gibi büyük bir vizyon ve rekreasyon projemizi, 2 adet kapalı pazaryeri ve Ordu Caddesi Yurt Binası ile Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Tatlısu Mahallesi’nde Butik Otel, onlarca park yeri ve çocuk alanları yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Bandırma Belediyesi 660 milyonluk 2023 yılı bütçesi CHP’li ve İYİ Parti’li Meclis Üyelerinin oylarıyla kabul edildi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı