Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediyesi, Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarında

Bandırma Belediyesi, Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarında

Bandırma Belediyesi, 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankarada düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günlerinde yer alıyor.

Bandırma Belediyesi, 10-13 Ekim tarihleri arasında Ankara`da düzenlenen "Balıkesir Tanıtım Günlerinde" yer alıyor. 
"Balıkesir Tanıtım Günleri" Fuarının Bandırma Tanıtım Standında, Bandırma ETİ Bor ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yer alan Bandırma Belediyesi, hazırlamış olduğu tanıtım dokümanlarıyla birlikte önemli bir yer tutuyor.  
Balıkesir Tanıtım Günlerinde Bandırma Belediyesi adına görev yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Ankara`da düzenlenen bu fuarla hem Bandırma`nın hem Balıkesir`in tanıtılmasına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.
"Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve Bandırma Kaymakamı Ali Mantı tarafından çeşitli zamanlarda yapılan fuar toplantılarında diğer ilçelerimiz gibi bizde bu tanıtım günlerinde nasıl bir organizasyon ile katılacağımızın şeklini hazırlama fırsatı bulmuştuk şeklinde konuşan Onur, "Bu koordinasyon toplantıları sonucunda yerine getirdiğimiz hazırlıklarımızla Ankara`da düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günlerine katıldığımız, Bandırma Tanıtım Standında, Bandırma Belediyesi olarak yer aldık. Açılış gününden itibaren standımıza yoğun bir ilgi var. Ayrıca bu fuarda kentimizin tanıtımının yanı sıra Ankara`daki ikamet eden Balıkesirli ve Bandırmalı dostlarımızla bir araya geldik." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli