Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesi bir ilke imza attı

Bandırma Belediyesi bir ilke imza attı

Amatör spor branşlarının okullara girmesine katkı sağlamak, öğrencilerin hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un özel talimatlarıyla hazırlanan bir proje daha h

Amatör spor branşlarının okullara girmesine katkı sağlamak, öğrencilerin hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un özel talimatlarıyla hazırlanan bir proje daha hayata geçirildi. Bandırma’daki 29 devlet okulunun her biri için özel olarak tasarlanan toplam 580 adet okul takımı forması Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı. 
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un bizzat katılarak forma dağıtımını gerçekleştirdiği törende Milli Eğitim Şube Müdürü Burak Ata, okulların temsilcileri ve öğrenciler yer aldı. 
Program; Bandırma Belediyesi’nin Bandırma’da eğitim-öğretime devam eden okullara ve öğrencilere yönelik yaptığı yardım, destek, proje ve çalışmalara ait sinevizyon gösterimiyle başladı. Sinevizyon gösteriminde, “Sporda Yetenek 10’la Gelecek” projesi kapsamında 17 farklı okula, 570 adet spor malzemesi ve 200 adet tişört desteği sağlandığı, Güzel Okulum Projesi kapsamında ise 1145 adet spor malzemesinin öğrencilerle buluşturduğu bilgiler aktarıldı. Bandırma Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik okul kıyafeti, okul çantası, ayakkabı, kırtasiye ve süt dağıtımı gibi sağladığı desteklerin rakamlarla altı çizildi. Pandemi sürecinde ise tablet, bilgisayar ve internet desteği sağlandığı belirtildi. Eğitim-öğretime doğrudan katkı sağlayacak çeşitli proje ve iş birliği protokolleri gerçekleştirildiğine de işaret edilen sinevizyon gösteriminde Bandırma Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin zihinsel gelişimine katkı sağlayacak kitapların basılıp dağıtıldığına yer verildi. 
Sinevizyon gösterimini ardından programda kısa bir konuşma yapan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, gençlerimizin daha iyi ve daha güzel şartlarda yaşayacağı bir kent hayatı oluşturmak için çalıştıklarını belirterek “Bugün sizlere hediye ettiğimiz bu formaları inşallah birbirinde güzel müsabakalarda terletecek, Bandırma Belediyesi’nin gücünü arkanızda hissedeceksiniz.” dedi. 
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un konuşmasından sonra forma dağıtımına geçildi. Program tüm okullarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma Belediyesi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı