Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma Belediyesi Çalışma Raporu oy çokluğuyla kabul edildi

Bandırma Belediyesi Çalışma Raporu oy çokluğuyla kabul edildi

Bandırma Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında 2014 yılı Çalışma Raporu, AK Partili meclis üyelerinin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

Bandırma Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında 2014 yılı Çalışma Raporu, AK Partili meclis üyelerinin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.
Bandırma Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, 30 Mart yerel seçimlerinde Bandırma halkının büyük bir destekle yönetime seçtikleri çalışkan ekiplerinin belediye yönetiminin, geleceğe dönük projeler, çağdaş kent kimliği pekiştirici atılımlar, halkın beklentilerini karşılayacak hizmetler konusunda önemli başarılara imza attığını söyledi.
İl olma sevdasından vazgeçmediklerini vurgulayan Mirza, “Çok ilden büyüğüz. Çok iktidarlar gelir-gider. Biz il olmaktan vazgeçmeyiz. Biz insanlarımızı seviyoruz. Her şey insanımızın mutluluğu için 2014 yılı çalışmalarını içeren bu raporda yer alan bütün çabaların temelinde insan sevgimiz var. Sevginin olduğu yerde, mutlaka başarı da vardır.’’ dedi.
Daha sonra gündem maddelerinde yer alan Encümen üyeleri belirlendi.
TBMM’de kabul edilen Bandırma 17 Eylül Üniversitesi hakkında da görüş bildiren Mirza, bu üniversitenin kuruluşunu sevgi ve heyecanla karşıladıklarını belirterek, en başta milletvekilimiz M.Cemal Öztaylan olmak üzere diğer milletvekillerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.
Çalışma Raporu’nun sunumu sırasında meclise Şerafettin Engüdar başkanlık etti. Çalışma Raporu ile ilgili sunumun Erhan Elmastaş tarafından yapılmasının ardından AK Parti grubu adına Alp Bostancı ve Göksel Karlahan görüş bildirdi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli