Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediyesi ‘Kara Kış Fonu’ yardımlaşma paket dağıtımı sona erdi

Bandırma Belediyesi ‘Kara Kış Fonu’ yardımlaşma paket dağıtımı sona erdi

CHP’li belediyeler tarafından başlatılan Kara Kış Fonu gereğince, Bandırma Belediyesi de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yardımlaşma paketleri hazırladı. 11 farklı temel gıda maddelerinden oluşan yardımlaşma paketlerinde, Doğ

CHP’li belediyeler tarafından başlatılan Kara Kış Fonu gereğince, Bandırma Belediyesi de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yardımlaşma paketleri hazırladı. 11 farklı temel gıda maddelerinden oluşan yardımlaşma paketlerinde, Doğa, Çepni ve Eski Ziraatli Mahallelerinde Bandırma Belediyesi için üretilen nohut, kuru fasulye, un ve yine Bandırma Belediyesi ürünü BanSüt de vardı. 
Bandırma Belediyesi internet sitesi, Halk Masası veya Bandırma’nın 55 muhtarlığına yapılan başvurular sonrasında belirlenen, asgari ücretin altında geliri olan veya hiç geliri olmayan 3.000 aileye Kara Kış Fonu Yardımlaşma Paketi ulaştırıldı ve dağıtım şimdilik sona erdi. Yapılacak yeni çalışmalar hakkında vatandaşlar, Bandırma Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarını takip ederek bilgi alabilecekler. 
Bilindiği gibi; Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik kriz ve hayat pahalılığı her geçen gün daha çok insanımızı olumsuz olarak etkilemesi üzerine, kırsal kalkınmaya destek olmak amacıyla Bandırma Belediyesi, kırsal Doğa, Çepni ve Eski Ziraatli Mahalleleri ile yaptığı protokol ile belediyeye ait tarlaların üst kullanım haklarını o mahallelerdeki çiftçilere bıraktı. İmzalanan protokol gereği Bandırma Belediyesi bu üç mahalleden 12.000 kg nohut, 6.750 kg kuru fasulye ve un haline getirilen 60 ton buğday teslim alırken, alınan ürünler ev kullanımına uygun olarak ambalajlanmış ve hazır hale getirildi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli