Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesi yol çalışmalarını tamamlıyor

Bandırma Belediyesi yol çalışmalarını tamamlıyor

Bandırma Belediyesi tarafından, Hacı Ali Sokak’ta yapılan yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi.

Bandırma Belediyesi tarafından, Hacı Ali Sokak’ta yapılan yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi. 
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, sosyal medya hesabından sokağın yakın zamanda trafiğe açılacağı aktardı. 
Bandırma Belediyesi tarafından Hacı Ali Sokak’ta yapılan, asfalt serim ve parke taş döşeme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı kaydedildi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, sosyal medya hesabından sokağın yakın zamanda trafiğe açılacağı bilgisini aktardı. Başkan Tosun yaptığı paylaşımda, “Hacı Ali Sokak’ta devam eden yol düzenleme çalışmalarımızda sona yaklaştık. Asfalt serim ve parke taş döşeme uygulamalarımız ile yepyeni bir görünüme kavuşacak olan Hacı Ali Sokak’taki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yolu trafiğe açacağız.” dedi. 
Yakın zamanda 100. Yıl Mahallesi’nde de asfalt serim çalışmalarının bittiğini sosyal medya üzerinden aktaran Başkan Tosun “100. Yıl Mahallemizdeki yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda mahallemizin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürüttüğümüz asfalt serim çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. Devam eden çalışmalarımızla birlikte 100. Yıl Mahallemizin yolları yepyeni bir görünüme kavuştu. Hemşerilerimizin trafikteki konfor ve güvenliği sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız kentimizin dört bir yanında hız kesmeden sürecek.” diye konuştu. 
Bandırma’daki asfalt serim ve parke taş döşeme uygulamaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bandırma Belediyesi ekipleri, General Balcı Çamlığı ve Şehit Cem Güçlü Caddesi 1048 Sokak’ta bulunan çocuk parklarının zemin kaplamalarını da yeniliyor. 
Başkan Tosun, parklarda zarar gören, eskiyen ve bakımı gereken alanlara müdahale edildiğini ve parkların kısa sürede tekrar kullanıma açılacağını belirtti. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı