Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Belediyesinden eğitim kurumlarına destek

Bandırma Belediyesinden eğitim kurumlarına destek

Bandırma Belediyesi yeni eğitim dönemi öncesi eğitim kurumlarına her türlü ihtiyacının karşılanması konusunda destek veriyor.

Bandırma Belediyesi yeni eğitim dönemi öncesi eğitim kurumlarına her türlü ihtiyacının karşılanması konusunda destek veriyor.
Yapılan çalışmalarla okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve okul bahçelerinde ihtiyaç duyulan noktalarda çevre düzenlemesi çalışmaları yerine getiriliyor.
Belediye ekipleri tarafından okullarda sürdürülen çalışmalar Şehit Mehmet Gönenç Lisesi, Şehit Süleyman Bey Orta Okulu, Bandırma Anadolu Lisesi ve Enerji SA Fen Lisesi’nde yerine getirildi.
Şehit Mehmet Gönenç Lisesi kapalı Spor Salonunun çatı ve duvarlarında bakım ve boyama çalışmaları ile birlikte çevresinde parke döşeme çalışmaları ekiplerce tamamlandı.
Devam eden çalışmalar kapsamında Bandırma Anadolu Lisesi okul bahçesinde parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri Enerji SA Fen Lisesini Bandırma Devlet Hastanesine bağlayan yol üzerinde yeni kaldırım döşeme çalışmalarını bitirdi. Son olarak Şehit Süleyman Bey Orta Okulu bahçesinde yer alan Atatürk büstü ve kaidesinde yenileme çalışmalarında ise son aşamaya gelindi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda okulların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her türlü desteği vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.
Mirza “Bandırma Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda okullarımıza yapmış olduğumuz desteklerimize bu yılda da eksiksiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda okullarımızın fiziki sıkıntılarından doğan ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bizlere gelen talep doğrultusunda ekiplerimiz bu sıkıntıları gideriyorlar. Bilindiği gibi bu çalışmalarımızı yalnızda eğitim kurumlarımızla sınırlı tutmuyoruz. Özellikle camilerimizde ve sağlık ocaklarımızda da ihtiyaç duyulan çalışmaları yerine getiriyoruz” dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli