Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Bandırma Belediyesinden okullara hizmet…

Bandırma Belediyesinden okullara hizmet…

Kentimizdeki eğitim kurumlarımıza destek vermeyi sürdüren Bandırma Belediyesi, okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesi konusunda gerekli tüm çalışmaları yerine getiriyor.

Kentimizdeki eğitim kurumlarımıza destek vermeyi sürdüren Bandırma Belediyesi, okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesi konusunda gerekli tüm çalışmaları yerine getiriyor. Devam eden çalışmalar kapsamında belediyeye bağlı ekipler, 600 Evler Mahallesi Ali Fahri İşeri İlkokulunun bahçesinde asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi. 
Ekiplerin yerine getirdiği asfalt çalışmalarını Müdür Yardımcısı Nusret Özer ile birlikte takip eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, kentimizde yer alan kurumlarımıza destek vermeyi her zaman devam edeceklerini söyledi. 
Pekel: "Bandırma Belediyesi olarak geride bıraktığımız yaz aylarında kentimizin birçok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz bu alandaki çalışmalarını havaların izin verdiği ölçüde sürdürecek. Bunun dışında önceki yıllarda olduğu gibi bu yılki eğitim ve öğretim yılında da okullarımızın fiziki sıkıntılarına giderilmesinde Belediye olarak yardımcı olduk. Şu anda da ekiplerimiz 600 Evler Mahallemizdeki Ali Fahri İşeri İlkokulu bahçesinde asfaltlama çalışmalarını yerine getiriyor. Bizler Bandırma`nın yerel yönetimi olarak bundan önce olduğu gibi kentimizdeki kurumlara, camilerimize ve okullarımıza imkanlarımız dahilinde destek olmayı sürdüreceğiz" dedi. 
Öte yandan belediye ekiplerinin yerine getirdiği çalışmaları Belediye Başkanı Sedat Pekel ile birlikte takip eden Ali Fahri İşeri Okul Müdür Yardımcısı Nusret Özer, okullarında yapılan çalışmalardan dolayı Bandırma Belediyesi`ne teşekkür etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu