Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği sürüyor

Bandırma Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği sürüyor

Bandırma Belediyesi kendi asfalt tesisinde ürettiği asfalt ile ilçenin dört bir yanında eş zamanlı olarak yol yapım, düzenleme ve asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Bandırma Belediyesi kendi asfalt tesisinde ürettiği asfalt ile ilçenin dört bir yanında eş zamanlı olarak yol yapım, düzenleme ve asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. 
Bandırma Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçenin her bir noktasında deyim yerindeyse asfalt seferberliği başlattı. Çalışmalar, ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinde eş zamanlı olarak yürütülüyor. Son olarak 100. Yıl Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ekiplerden çalışmalar ile ilgili bilgi edindi. Ayrıca, mahalle sakinleriyle de sohbet ederek görüş ve önerileri dinledi. 
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Tosun “Bugün 100. Yıl Mahallemizde yapımı tamamlanan ve devam eden yol düzenleme, onarım ve asfalt serim çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mahallemizin genelinde asfalt onarım ve yama çalışmalarımız devam etmekle beraber, ekiplerimiz özellikle 1552, 1554, 1060, 1614, 1619 ve 1621 Sokak’ta yoğunlaşmış durumdalar. Bu sokaklarımız sil baştan asfaltlanıyor. 
Kentimizin farklı noktalarında süregelen çalışmalarımızla yollarımızın daha güvenli, konforlu ve erişilebilir hale gelmesini amaçlıyoruz. Kısa bir süre önce Liman AVM Kavşağı, Sunullah Caddesi’ndeki çalışmalarımızı tamamlamıştık. Yine, Süleyman Özbeyli Caddesi ile Belediye Evleri Sokağı’ndaki asfalt serim, kaldırım planlama ve yapımını da tamamladık. Ayrıca, Şoförler ve Otomobilciler Odası Tır Parkı’nın çehresini değiştirerek modern hale getirdik. Gerçekleştirdiğimiz 20.000 metrekare parke taş döşeme uygulamasıyla Tır Parkı’nın zeminini tamamen yeniledik. Karaçalılık Mahallemizin yollarını da baştan aşağı yeniliyoruz. Merkez kırsal ayrımı yapmadan kentin her noktasına adil bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz. 
Bandırmamızın ulaşım altyapısının güncellenmesine ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek.” dedi. Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı