Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplandı

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu toplandı

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulunun 3 ayda bir yapılan ve 2023 yılının son toplantısı 27.12.2023 tarihinde Bandırma Belediyesi Toplantı Salonunda, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş başkanlığında yapıldı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulunun 3 ayda bir yapılan ve 2023 yılının son toplantısı 27.12.2023 tarihinde Bandırma Belediyesi Toplantı Salonunda, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş başkanlığında yapıldı. Toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ile birlikte koruma kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı gündeminde bu dönemde Kurula başvuran 7 eski hükümlünün İş-Kur işbirliğiyle işe başlatılmış olduğu; yine Bandırma Belediyesi Sosyal Marketinden edinilen gıda ürünleri ihtiyaç sahibi denetim serbestlik yükümlülerine dağıtıldığı. Yapılan toplantıda 2024 yılı için yüz yükümlünün, boş zamanların değerlendirilmesi kapsamında faydalanacağı Tokat Taş Baskı kursu için temlik temini Bandırma Ticaret Odası tarafından; Ramazan ayında 100 yükümlüye Ramazan kolisi edinilmesi de Bandırma Belediyesi ve Bandırma Ticaret Borsası tarafından üstlenmesi, kararlaştırıldı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı