Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Düker: Hasta memnuniyet oranımız yüzde 98

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Düker: Hasta memnuniyet oranımız yüzde 98

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yalçın Düker, hastanelerinin hasta memnuniyet oranını yüzde 93ü bulduğunu açıkladı.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yalçın Düker, hastanelerinin hasta memnuniyet oranını yüzde 93`ü bulduğunu açıkladı.
14 Mart Tıp Bayramı`nın önemine dikkati çeken Düker, hastanelerinde şu anda 62 uzman, 12 pratisyen doktorun görev yaptığına işaret ederken, şunları söyledi:
"Hemşire ve ebelerimiz, tüm diğer personelimizle birlikte 800 kişilik büyük bir aileyiz. Bu aile, hastanemize gelen vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini verme uğraşı içindedir. Şu anda, hastanemizde yatarak tedavi gören hasta oranımız yüzde 98, polikliniklerimize gelen hastalarımız için ise yüzde 94`tür. Sağlık Bakanlığımız da, hastanelerde kaliteye büyük önem vererek, bu konuda araştırmalar yapıyor. Sağlık Bakanlığı`nın yaptığı araştırmada hastanemize 93 gibi yüksek bir başarı puanı verildi."
Düker, hastanelerinde kadın doğum dışında eksik bir branşın bulunmadığını belirtirken, "Bu branşı da Balıkesir ve Gönen Devlet Hastanelerinden gelen doktorlarla takviye ediyoruz. Ancak kısa süre içinde bu branştaki açığımızı da kapatacağız" diye konuştu.
Önder BALIKÇI


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli