Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Devlet Hastanesinde bir hasta yakını hemşireyi darp etti

Bandırma Devlet Hastanesinde bir hasta yakını hemşireyi darp etti

Bandırma Devlet Hastanesi acil servisinde çalışan hemşire Z.S. bir hasta yakınının saldırısına uğradı. Hemşireye 3 gün iş göremezlik raporu verilirken, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliği ve hemşire, hasta yakını B.A. hakkında savcılığa suç duyuru

Bandırma Devlet Hastanesi acil servisinde çalışan hemşire Z.S. bir hasta yakınının saldırısına uğradı. Hemşireye 3 gün iş göremezlik raporu verilirken, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliği ve hemşire, hasta yakını B.A. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.  
Bandırma'nın Edincik Belde Belediyesinde şoför olarak çalışan B.A. sabah rahatsızlanan babası M.A.'yı Bandırma Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastanenin kan merkezinde M.A.'dan kan alınırken, hemşire içerisinin çok kalabalık olduğunu belirterek B.A.'ya dışarıda beklemesini söyledi. İddiaya göre B.A., hemşirenin bu isteğine sana lan” diye tepki gösterdi. Hemşire Z.S.'nin Bir bayanla konuşuyorsunuz bu size yakışmıyor” sözleri üzerine daha da öfkelenen B.A. hemşire Z.S'ye tekme tokat saldırdı. Olay, hastane güvenlik biriminin araya girmesi üzerine sonlandırıldı. Olay sonrasında hemşirenin vücudunun değişik yerlerinde morluklar oluştu. Hastanenin acil servisinde muayene edilen hemşire Z.S.'ye 3 gün ‘iş göremez' rapor verildi.
Saldırıyı kınayan Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Serdar Yazıcı, olayla ilgili hemşire ve başhekimlik olarak savcılığı suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli